Veselo novogodišnje jutro na TV Happy i nastavak saradnje sa Baltic Band-om svakako zaokružuje ovu uspešnu 2022. godinu. Urednik jutarnjeg programa Stanislav Stanišić je ubrzo nakon prethodnog gostovanja Baltic Band-a u emisiji „Dobro Jutro Srbijo“ pozvao ovaj bend da pokaže svoj pun potencijal i sviračku raznovrsnost kroz žanrove.

Urednik je pažljivo birao svoje goste tog jutra, pa su se u studiju smenjivala lica iz svih sfera društvenog života Srbije, od politikologa, estradnih menadžera, muzičara, novinara, ekonomista preko doktora i raznih eksperata. Emisija je tog jutra beležila rekordnu gledanost a Baltic Band je u pauzama između razgovora uveseljavao goste i sve gledaoce uz pesme poznatih pevača. Gledaoci su mogli čuti numere Cece, Željka Bebeka, Amadeusa, Sanje Đorđević, Zdravka Čolića, Kerbera kao i pesme Junes-a, benda Simply Red.

Nakon ove emisije Baltic nastavlja sa radom i u Novoj godini i ubrzo kreće sa realizacijom drugog singla. Naravno u narednoj 2023. godini bend će investirati dodatno na marketingu i učiniće sve da se za njih čuje i da njihove pesme dobiju na značaju.