Kao što su i nagoveštavali u prethodnim televizijskim gostovanjima, članovi Baltic Band-a uskoro će prezentovati i svoj drugi singl u nizu. Dakle, evo već posle puna četiri meseca od prve autorske pesme, nova pesma će ugledati svetlost dana. Ovom numerom članovi benda ubeđeni su da će ova pesma nadmašiti svačija očekivanja. Nova pesma biće delo autora najvećih hitova na estradi…Miloša Roganovića Aspirinca! Miloš je nadimak „Aspirinac“ dobio po čuvenoj pesmi koju je napisao za Seku Aleksić.

Nabrojaćemo samo deo najvećih hitova sa njegovim potpisom:

Dobrodošao u klub, Branim, Moja malena, Uno momento, Lapsus, Tajne, Tihi ubica, Kazino, Grad bez ljudi, Pantera, Italiana, Temperatura kao i mnoge pesme koje su pevali pevači…Darko Lazić, Tanja Savić, Rada Manojlović, Milica Todorović, Ministarske i mnogi drugi!

Kao što je već rečeno, pesma „Krunisana“ snimljena je u Beogradu i Kladovu, a ovog puta Baltic Band je kao destinaciju za snimanje novog spota, izabrao glavni grad Bugarske. Svakako zanimljiv izbor, a videće se i zašto, kada spot bude izašao.

Zasigurno su ovom najavom članovi benda zagolicali maštu svojih pratioca i ne bi želeli detaljnije da otkrivaju šta će krasiti pesmu i spot. Baltic Band poručuje svim dobrim ljudima koji zdušno prate, podržavaju i vole njihov rad da to nastave da rade, jer zbog njih ovaj bend ima volju da nastavi sa velikim projektima i da svim ovim ljudima uzvrati sa lepim pesmama u kojima će se mnogi pronaći.