Baltic Band već sada može da se pohvali sa ozbiljnom medijskom pokrivenošću. Kao što i sami kažu…sve teče po planu i onako kako su se i nadali pre dve godine kad su krenuli sa promovisanjem svojih pesama.

Zadovoljstvo rada sa svojim PR-om ne kriju i smatraju da su mediji vrlo bitna stavka koja utiče na sticanje same popularnosti. Svesni da u moru izvođača i bendova na muzičkoj sceni moraju biti konstantni i da polako žargonski rečeno „upadaju u očima“ ljudima.

Apropo tome, u jednom danu uspeli su da izdvoje vremena za čak četiri televizije što upravo govori kolika je njihova volja i želja da se o njima piše i govori.

Za Blic Tv zajedno su sa Milošem Roganovićem govorili o narednom budućem projektu i najavljuju numeru koja će zaseniti sve prethodne. Miloš im je u intervjuu dao dodatni vetar u leđa konstatacijom da su jedan od najperspektivnijih bendova u Srbiji i da je ispred njih svetla budućnost.

Usledili su i intervjui za Prva i Hype TV u kojima su odgovarali na pitanja novinara vezano za sam bend ali i škatljiva pitanja vezana za kolege na estradi. I na samom kraju dana usledio je i deo emisije „Grand Magazin“ na Grand Tv-u posvećen njima i njihovim daljim projektima kao i druge teme među kojima i tema o prethodnim iskustvima nakon tri snimljene numere.

Frontmen benda Džoni je u svim televizijama izjavio da svi oni koji prate njegov bend mogu očekivati pesmu nakon aprila meseca.

Kada će tačno izaći ne mogu precizirati jer smatraju da je projekat kompleksan i da zahteva dosta vremena i rada kako bi na kraju ispala u potpunosti kako očekuju. Nije isključena mogućnost da će možda biti i još jednog dueta sa poznatim imenom sa srpske estrade. Svakako garantuju da će biti pravo iznenađenje za sve.

Prilog sa gostovanja u emisiji „Grand Magazin“ možete pogledati u nastavku…