Utorak veče i dobropoznata adresa snimanja najgledanijeg show programa…AmiG Show sa Ognjenom Amidžićem i najpoznatijim medijskim ličnostima Srbije i tog dana beleži rekordnu gledanost.

Deo večeri bio je rezervisan i za novu pesmu Baltic Band-a i Dragana Kojića Kebe. „Ona Kebina“ kao i prethodnih dana naišla je na ogromno interesovanje medija, pa su se te večeri niz televizijskih ekipa pojavile pre snimanja da sa članovima benda popričaju o novoj numeri.

U studiju u Šimanovcima tog utorka gosti su bili Bojan Leksington, Edita Aradinović, Peđa Jovanović kao i mnogi drugi…Prvi put uživo u emisiji našli su se pored Kebe i članovi Baltic benda, Džoni i Peca, koji su govorili o samom bendu, dosadašnjim pesmama, kao i o novom duetu. Dragan Kojić Keba je na samom startu emisije, kao i u toku večeri imao samo reči hvale za ovu mladu ekipu. Očigledno da je ovaj spoj poprilično zaintrigirao mnoge ljude na šta ukazuje činjenica da spot beleži ogroman skok po broju gledalaca na YouTube-u!Svakako jedno sjajno druženje i nova poznanstva te večeri i što je najvažnije od svega još jedan veliki pomak u građenju karijere ovog mladog benda iz Niša. Naravno, deo gostovanja kao i premijeru nove pesme iz emisije možete naći na sledećim linkovima…